Hvem er Alexander Mazin?

Jeg er en 27-årig fyr, som bor i Århus med min dejlige kæreste, som jeg har været sammen med i snart 9 år.

Jeg har en bachelor i Erhvervsøkonomi, og så jeg gennem de sidste 4 år brugt omkring 1 million kroner på personlig udvikling, coaches, mentorer, online kurser for at lære, hvordan Digital Markedsføring og tiltrækning af klienter fungerer. Dette har skabt grundlaget for, at jeg i dag har +300 betalende behandlere på mit forløb, som jeg er utroligt taknemmelig for.

Min særlige passion for at hjælpe behandlere kommer af, at min farfar var fysioterapeut for mange år siden, og han var en meget stor del af mit liv. Som barn fik jeg ofte hold i nakken, og derfor besøgte ham flittigt i hans hus på Frederiksberg - hvor hans elskede briks stod.

Mit slogan er "Giv Mere Til Flere", og det er både i forhold til gratis information til behandlere, men også velgørenhed, i mit forhold og med mine venner.

Hvem er jeg ellers?

Kæreste

Jeg er kærester med hende på billedet her. Det har været i snart 9 år, og kærligheden har bragt mig fra København til Trøjborg i Århus.

Min kæreste læser medicin, og laver en del frivilligt arbejde for Red Barnet, Læger Uden Grænser og OSM (Onkologisk Selskab for Medicinstuderende) - så vi er begge to travle mennesker. 

Vores yndlingsaktivitet sammen er at lave mad, snakke om mad, og bruge lang tid på det... Ja, mad fylder en del...

Søn, Bror, Barnebarn & Kammerat

Jeg kommer fra en Russisk og Polsk baggrund, og min familie kom til Danmark efter 2. verdenskrig. De har altid været meget hårdtarbejdende, og utroligt taknemmelige for alle de muligheder, som Danmark har givet dem.

Derfor er jeg opdraget med, at hårdtarbejde altid betaler sig, og man altid spiser op (derfor jeg har lidt runde kinder). 

Jeg taler Russisk med min bedstemor, og med min mor, når vi gerne vil fortælle hinanden noget hemmeligt i selskab med andre.

Hundeelsker

Min yndlingskop har en hund på. På mit skrivebord er der en lille hund. Jeg har en t-shirt med en hund på også... Og så stirrer jeg gerne på alles hunde jeg møder på min vej.

Min kærlighed for hunde er meget stor, og hvis jeg får chancen for at sige hej, så tager jeg den med glæde hver evig eneste gang. 

Jeg kan desværre ikke have hund i vores lejlighed, så kærligheden forbliver til andres hunde indtil videre :(

Bilentusiast 

Jeg er hverken handy når det kommer til biler, eller har en særlig forståelse for dem. Til gengæld kan jeg godt lide at køre i dem, så da jeg i slutningen af 2020 købte min første bil var det med stor glæde og taknemmelighed i hjertet.

Den bruger jeg i dag til at køre lange ture til København for at besøge min familie, samt at være taxa-service for min kæreste og kammerater.

Billedet til venstre er dagen jeg hentede min Tesla i Århus!
Copyright © 2022 | A.MAZIN APS