Vi Hjælper Behandlere Med At Blive Fuldt Booket og Leve Godt Af Deres Klinik.

Efter at have arbejdet +300 behandlere landet rundt, og hjulpet dem med at tiltrække nye klienter, optimere deres klinikdrift, skræddersy og sælge forløb - så det ikke længere gætværk. 

Vil du lære, hvordan vi har gjort det for behandlere landet rundt?

Rigtige Behandlere, Se Resultaterne Her!

"5 doblet min omsætning på 2 måneder, og har haft måneder med omsætning op til 90.000 kr." - Yann, Manuel Behandler
"...Sidste år havde jeg, hvis jeg var heldig, en omsætning på 10.000 kr pr mdr.
 
Nu har jeg haft rekord måned i November på 50.000 kr. omsætning" - Berit, Zoneterapeut
"Jeg er gået fra omkring 3.000 i omsætning om måneden til +40.000... Jeg er så taknemmelig for, at jeg har valgt dit forløb" 
- Zita, Fysiurgisk Massage

Hvorfor har så mange behandlere problemer med at blive Fuldt Booket?

I min optik er der 2 årsager:

1. Skolerne fokuserer ikke nok på markedsføring, og hvad det vil sige at være selvstændig erhvervsdrivende. Derfor har man ingen kompetencer.

2. De fleste behandlere får aldrig hjælp til BÅDE markedsføring og salg. Det betyder, at selv hvis man får hjælp til markedsføringen af et dygtigt bureau, så kan det sjældent betale sig - fordi ens udgifter er så høje, at man næsten arbejder gratis.

Dette resulterer i, at man enten aldrig ser nok nye klienter til at have en velfungerende klinik, ELLER man gør, men det er ikke holdbart, fordi udgifterne til markedsføring, lokaler etc. gør det umuligt at leve af...

MØD DIN HJÆLP

ALEXANDER MAZIN

Gennem de sidste 3 år har jeg specialiseret mig i at hjælpe med behandlere med at skabe kundeflow og en profitabel klinik. På meget kort tid har jeg arbejdet personligt med +200 behandlere, og set præcist, hvad der virker og hvad der ikke gør. I denne proces har jeg udviklet et system, som er skræddersyet til behandlere, og som hjælper dem med at lære, hvad de fleste bureauer tager 10 - 20.000 kr. for om måneden - og som i virkeligheden ikke tager mere end 2-8 timer om måneden...

Siden 2019 Har jeg været så priviligeret at:

  • Få skrevet en 3-sider artikel i ZCT (forening for Zoneterapeuter, Massører, Kranio Sakral og Akupunktører)
  • Hjulpet +300 behandlere med at skabe et kundeflow og en omsætning i deres klinik, som overgik alle deres forventninger.
  • Fået de bedste udtalelser og resultater for behandlerne på mit forløb i hele Danmark uden sammenligning (se selv her).
  • Opbygget et fællesskab for behandlere med +4.000 medlemmer fra både Danmark og Norge.
  • Hjulpet utallige behandlere 2 - 20 doble deres omsætning, opnå økonomisk frihed i deres klinik, og kunne leve af deres passion.
  • Arbejde med ambitiøse behandlere, som gennem vores forløb har ændret deres mindset, og som har tjent på 1 dag, hvad de før gjorde på en hel måned.

En Lille Håndfuld Interview Med Mine Klienter 

Jeg fik så travlt, at jeg forlod mit job og gik all-in på min klinik  - Helle, Zoneterapeut
Direkte fra uddannelsen til fuldtid i hans egen klinik - Whilliam, Kropsterapeut
Fra 38 behandlinger om måneden til +150 - Ulla, Akupunktør
Startede med 2 dage om ugen i klinikken, og endte med at gå fuldtid 2 måneder før planlagt - Bo, Kropsterapeut
Fra 5.000 om måneden til +50.000 mere måneden efter - Karina, Hypnoterapeut
Fra 1-3 klienter om måneden til +10 om ugen på 1,5 måned! - Rebekka, Fysiurgisk Massør
Skruer selv op og ned for nye klienter, og har tilføjer +30.000 i månedlig omsætning - Camilla, Fysiurgisk Massør
Fylder klinikken og bliver en mere selvsikker behandler - Henrik, Kropsterapeut
STØRSTE Skeptiker vender forretningen 180 grader - Andreas, Kropsterapeut

De 3 ting Enhver Behandler Skal Bruge For At Være Fuldt Booket og Leve Godt Af Klinikken

1: Stabilt Flow Af Nye Klienter

Man bliver nødt til at lære og forstå, hvordan man skaber interesse for ens klinik online, så der kan komme nye klienter på briksen, når man har brug for det. Så man ikke sidder med en huller kalender og keder sig i klinikken...

2: Godt Mindset Omkring Salg

Dernæst skal man være god til at tilbyde ens behandlinger, og virkeligt eje ens priser - så man ikke føler sig usikker til sidst i behandlingen, inden man booker næste tid. Det handler om at tilbyde folk præcist det, som de har brug for og intet andet.

3: Skræddersyede forløb og gengangere

Når ens klienter får et forløb, som passer perfekt til dem, så bliver de og får et godt resultat. Dernæst henviser de til nye klienter, og det er her en klinik virkeligt tager fart. Vi ser på alle aspekter af, hvad det vil sige at være Fuldt Booket.

Ikke Sikker På Hvor Du Skal Starte For Endeligt At Få Flow I Din Klinik?

Her er en håndfuld helt gratis ressourcer og materiale, som er designet til netop at hjælpe dig, som kalder dig selv for behandler, og som godt kunne tænke sig at skabe et solidt kundeflow!

Behandler Hemmeligheder

Som Behandler er det vigtigste at hjælpe mennesker. Jo flere mennesker man hjælper, desto bedre en behandler bliver man, samtidigt med man tjener gode penge på det man elsker. 

I denne bog vil jeg vise dig det framework, som jeg har brugt gennem de sidste par år, og som bogstavligt talt har vendt klinikker 180 grader - og 10 doblet kundeflowet hos flere af mine klienter.

Markedsføring Og Kundeflow For Behandlere

Gratis materiale, strategier og de nyeste måde at tiltrække nye klienter deles her. Alt er 100% gratis og det har det været i +3 år - derfor er gruppen også elsket af +4.000 medlemmer!

Opsagt job og Gået ALL-IN.

"Vi gik fra et kvartals regnskab i 2020 på 20.000 kr, til et kvartalsregnskab på 120.000kr ca."

Efter blot 3 måneder på Fuldt Booket Forløbet har de begge sagt deres job op, og gået fuldtid i deres klinik.

Jon & Stefan, Fysioterapeuter

Ansøg om Hjælp Til Din Klinik

Dette er KUN for ambitiøse behandlere, som ønsker at skabe et økonomisk stærkt flow i deres forretning, og som er villige til at arbejde for det. Hvis du leder efter et sving med en tryllestav, eller efter en billig lappeløsning, så er du IKKE kommet dette rette sted.
Copyright © 2022 | A.MAZIN APS